Aikuisten paljastukset osa 1

Lortoilla on paskainen loppu

Tää on tämmönen perus kliseinen stoori seksisuhteesta työkaverin kanssa. Oon avioliitossa, jossa meni huonosti ja päädyttiin kokeilemaan avointa suhdetta. Ihan vitun paska idea yrittää “piristää” huonolla pohjalla olevaa suhdetta paneskelemalla muiden kanssa. Älkää kokeilko.

Anyway, päädyin sitten työpaikan virkkari-illan jälkeen mun työkaverin kanssa sänkyyn. Tää homma sit jatku säännöllisen epäsäännöllisesti ihan vaan seksin merkeissä. Milloin työpaikalla, milloin toistemme kotona. Aattelin et fiksuna naisena osaan handlaa tän homman ilman sen suurempia tunteita. Tää mun työkaveri on aivan ihana tyyppi, tosin ihan täysi fuckboy, millä ei tietenkään ollut mitään merkitystä mulle. Jossain vaiheessa kuitenkin mun mies perääntyi tästä avoimesta suhteesta, koska ei pystynyt siihen. Mä olin taas liian syvällä jo siinä touhussa, että jatkoin tän tyypin tapailemista salaa, eli homma lipsu pahasti pettämisen puolelle.

Nyt ollaan siinä tilanteessa, että paska osu tuulettimeen ja avioliitto ei varmasti oo enää pelastettavissa ja koska olen tämmönen aivoton kusimutteri, menin vielä rakastumaan tähän ihmiseen kenen kanssa ei voi ikinä tulla mitään sen isompaa. Tätä en tuu myöskään ikinä kertomaan sille ihmiselle ikinä. Myönnän sen tässä nyt ensimmäistä ja samalla myös viimeistä kertaa, jopa itselleni, joten kiitos Papi siitä.

Tuskin tuun ens vuonna viisastumaan yhtään, vaan jatkan tätä samaa, koska oon itsetuhoinen ja typerä nainen.

By: Typeränainen

Frendifavorii koko porukalle

Olin hyvän ystäväni, hänen poikaystävänsä ja tän poikaystävän kavereiden kanssa juomassa. ystävän poikaystävällä on todella tiivis jätkäporukka, ja heillä oli herrasmiessopimuksena, että samoihin mimmeihin ei kosketa. Jäätiin tietty kaikki ryyppäämisen jälkeen yöksi samaan kämppään, ja ite menin tyhjään huoneeseen nukkumaan.

No pienessä kännissä ja kiimapäissäni heräsin ja hiippailin toiseen makuuhuoneeseen, jossa oli nukkumassa tän jätkäporukan yks jäbä. Meitsi kömpi viereen, ja pienen kiusottelun jälkeen homma eskaloitu jäätävän rajuun panemiseen ja meitsiä fistattiin ensimmäistä kertaa. Aamun pikkutunteina hipsin tyytyväisenä takas alkuperäselle nukkumapaikalle.

Tästä lähti aivan jäätävä kaveriporukan kairaus, lopputuloksena viittä jätkää pantu moneen otteeseen, eivätkä tiedä että ovat käyneet toistensa jälkiliukkailla. Ystäväni poikaystävä kuitenkin sai tästä tietää, ei oikein arvostanut tätä elettä, ja totesi että nyt hän tajuaa miks tulen hänen ystävien kanssa hyvin toimeen. Nykyään oon suhteessa onnellisena, mutta hieman haikeillen näitä aikoja muistelen.

By: Frendifavor

Ei taas

Päätin tehdä sinkkumiehen elämästä, jälleen kerran, taitolajin. Syksyn tultua uusi vaihde silmään ja puolivahingossa heräilen yhtäkkiä kahden pienen lapsen varsin iäkkään äidin kainalosta.

Nopean ja luultavasti katkokävelyn siivittämän pakenemisen jälkeen, onkin syksyn mittaan mukava käydä kokeilemassa vanhat heilat, omituiset kesäpanot, baarilöydäkset ja muutama tyttöystävä lävitse (eivät suinkaan omiani, sori äijät). Viimeistään halloweenin ja itseni tultua, ilmeisesti spidermaniksi pukeutuneen neidon, päälle on sekä itseni, kanssaeläjieni, muutaman poikaystävän ja fimlabin työntekijöiden hyvinvoinnin kannalta varmasti järkevää pyytää anteeksiantoa.

Papi anna anteeksi, en tee tätä enää koskaan, ellen sitten ensi kesänä.

By: Ceellä

Äidit ja tyttäret

Tarina alkaa vuodesta 2017. Olin baarissa ja sieltä löysin kivan näkösen daamin. Hän oli selkeästi itseäni vanhempi (minä 19v) juotiin ja tanssittiin ja jossain kohtaa iltaa mentiin minun luokseni ja peitto alkoi heilumaan.

Hommat tuli hoidettua ja hän lähti sitten pois. Mietin pitkään että mikähän mahtoi olla hänen nimensä. Aikaa kuluu mennään vuoteen 2019 olen taas samassa baarissa ja tapaan erään naisen ja siinä iltaa vietettiin mukavissa tunnelmissa ja mentiin hänen luokseen. Siinä yö oltiin tehty sitä kauneinta ja päätettiin aamulla jatkaa kunnes hänen äitinsä tulee yllättäen hänen luokseen käymään ja tottakai tämä äiti oli juuri se daami mikä oli jäänyt mieleeni ja tämä äiti tunnisti minut oli siinä vaiheessa vaikea ymmärtää mitä just tapahtu.

By: Peeko

Varatun viettely

Oltiin ystävän kanssa viettämässä kosteaa iltaa pienessä baarissa ja illan aikana tutustuttiin jätkä kaveri porukkaan jossa iskin silmäni heti yhteen kaveruksista. Koko illan flirttailun jälkeen pilkun aikaan kun oli aika lähtee jatkoille niin tää herra sit totes et ei voi lähtee aikasen työvuoron takii.

Noh siinä sitten tein ns. lennosta vaihdon ja nappasin sen toisen kaverin mukaan jatkoille, vaikka olin hyvin tietonen hänen olevan varattu. Ei kyllä tarvinnut pahemmin kaveria (joka oli selvinpäin) vietellä vaan sänkyynhän siitä sit päädyttiin ja pakko kyl sanoa että yhtään ei kaduta.

Oli hyvä pano ja jätkä dumppas muijansa sen jälkeen mun takia vaikka itse olin kyl ihan alusta asti pelkän yhen yön jutun kannalla ja tein sen hänelle hyvin selväks.

By: HUPS

Tämän vien mukanani hautaan

Noin vuosi kumppanin kanssa elämää takana ja vanha vakkarihoito ilmestyi kuolleista. Mukamas viattomasti menin neidin luo kahville, mutta intohimoiseen painiinhan se johti.

Sitä kaikkein kauneinta, eli penetraatiota ei tapahtunut, mutta kaikkea muuta kyllä. Tämän illan jälkeen laitoimme kuumia kuvia ja viestejä toisillemme ja sen jälkeen tilanne rauhoittui. Kavereita vielä tuon neidin kanssa ollaan, mutta kiima rauhoittui ja neitikin löysi kumppanin rinnalleen.

Saatan nyt olla totaalinen paskaperse(tästä nimimerkki) mutta täytyy myöntää, etten kadu mitään. Ikinä en tätä aio kumppanilleni kertoa, vaan tämän salaisuuden vien hautaan.

By: Paskaperse

Varatun lihan himo ja synti

Tutustuin tuossa viime kesänä tosi mukavaan ja seksikkääseen naiseen muutamankin eri reitin kautta. Harmi vain että kyseinen lady oli naimisissa. Huomasin kuitenkin että häneltä tippui jonkin verran sellaista ujoa nörttitytön flirttiä (esim. tuijotteli minkä kerkesi ja hakeutui aina lähelle). Yksissä pippaloissa homma meni kuitenkin melkoisen läheiseksi. Mitään ei tapahtunut sinä iltana, mutta seuraavana darrapäivänä päädyttiin makoilemaan vierekkäin ja jakamaan härskejä kielisuudelmia.

Tästä rohkaistuneena meikämanne kysyi, että miten olisi, kiinnostaisiko häntä nähdä ja katsoa mihin homma johtaa? Jostain syystä tällaisen varatun himoitseminen oli vaan niin helvetin kuumaa. Lisäksi hän antoi hieman ymmärtää että oma aviomies ei kiinnostanut enää.. Naikkonen suostui treffaamaan ja juteltiin wapissa pitkät tovet seksuaalisista intresseistä, hän kertoessaan että on aina kiinnostanut bdsm-hommat, mutta ei ole koskaan kokeillut. Tämä domdaddyhän pisti ensimmäisenä asiana sexshopista bdsm-kitit ja pornoasusteet tilaukseen ja kutsui hänet kylään. Siitä sitten alkoi älyttömän märät sessiot..

Hän antoi mun tehdä mitä vain halusin. Ja mähän halusin alistaa ja tehdä siitä mun pikkulutkan. Usein pistinkin naisen nippuun kaikilla mahdollisilla remmeillä, hogtiella, välillä laitoin kaulapantaan ja talutin pitkin huushollia – asetin polvilleen mun eteen ja käskin ottamaan munan suuhun. Toisinaan annoin raippaa ja kysyin, miltä tuntuu olla mun seksiorja. Se fiilis kun toinen katsoo sua polviltaan, täysissä kahleissa, alistuneella seksikkäällä ilmeellä ja vastaa “vitun hyvältä, tee mulla mitä sä haluut”.

Näitä sessioita jatkui monta kuukautta ja meno oli aivan saatanan irstasta ja seksikästä. Hän squirttasi, laukesi parhaimmillaan pari kertaa session aikana (yleensä jollain lelulla) ja mä tykkäsin ajoittain laueta session päätteeksi naamalle, suuhun ja no, joka paikkaan. Jeesus sitä lastin määrää.. Muutaman kerran tyty oli niin yltäpäältä mällissä, että silmäosumalta oli lähes mahdoton välttyä. Hän menikin monta kertaa saman illan aikana takaisin aviomiehensä luokse, toinen silmä punaisena (parhaimmillaan samaan aikaan toiset satsit sisällä). Tästä opetuksena siskot, veljet ja kaikki siltä väliltä, jos kumppanisi tulee pink eye:lla kotiin, ja väittää Ritvan sulkapallon osuneen siihen treenatessa. Se on vaan saanut aivan helvetin isot sutsisatsit naamalle.

Summa summarum: taivaallisen hyvää seksiä, jonka aikana taidettiin molemmat ihastua toisiimme, mutta ei päästy jostain syystä sen edemmäs siinä suhteessa.. Hän on siis tietääkseni edelleen naimisissa. Mä pyydänkin sulta Pyhä Papi, taivaallista anteeksiantoa tähän keissiin, sillä mä himoitsin varattua lihaa.

Ps. Oon seurannut sua muutaman vuoden jo, ja tää tili on helvetin antoisa tällasille rivoille pervoille. Kiitos että oot jaksanut pitää toivoa yllä sivun ylläpidossa! Toivottavasti on antoisa paljastus 🙂

By: DomDaddy

Lakanat vaihtoon

Oltiin muuttamassa sen aikaisen tyttöystävän kanssa yhteen ja ehditty jo ostamaan Ikeasta kaiken maailman lakanoita ja petivaatteita. No ero tuli ensimmäisten viikkojen aika, koska muijasta paljastui kunnon OCD-siivoojaa ja natsi, kun asuttiin yhdessä. Viimeisellä viikolla kun mun piti käydä hakemassa tavaroita pois sieltä, ja muija oli mökillä, niin otin yhden vakipanon mukaan ja nussittiin sängyllä, jossa oli päällä se uusin ja hienoin päiväpeitto.

Tämä vakipano oli erittäin kiimainen squirttailija, ja kun akti pääsi kliimaksi kohtaan, niin se squirttas huolella siihen sängyllä ja mullakin lens lastit siihen. No keräsin kamppeet sieltä kämpästä, lähdin, enkä ikinä maininnu exälle tästä.

Kuukausien jälkeen Instasta huomasin, että exällä vieläkin käytössä tuo päiväpeitto, ja insta stoorissa selitti intona siitä, miten juuri tuon peitto oli mahtava löytö Ikeasta, ja miten hän on niin innoissaan vieläkin siitä.

En tiedä olisiko niin innoissaan, jos tietäisi mitä sen päällä on puuhailtu. 😀

By: Kirjoittajan nimi puuttuu