Kahden eri ammattilaisen kohtaaminen

Nousen kerrostalon portaita askelma kerrallaan. Pitkä työpäivä takana, tylsä ja yksinäinen ilta edessä. Kesän helle ja rakennustyömaalla vietetty päivä valuttavat kaikki voimat hien mukana. Olin onnekas saadessani töitä heti alalle valmistumisen jälkeen. Kerrankin tuntui siltä, että panostaminen koulussa oli kannattanut. Enää kaksi kerrosta, ja olen oman asuntoni ovella. Kuulen kuinka kerrosta ylempänä ovi aukeaa, ja rappukäytävään kajahtaa naisen äänellä annettu kipakka käsky.

“Lulu ei! Heti takaisin!”

Nostan katseeni ja portaita alas minua vastaan sipsuttaa kissa. Kissa näyttää rotukissalta, kalliilta sellaiselta. Huudosta päätellen se on karkuteillä, joten tartun sitä nopeasti niskan löysästä nahasta ja koppaan sen syliini. Sehän ei kissalle sovi, vaan hän tarttuu kynsin kiinni kämmenselkääni ja upottaa hampaansa ranteeseeni. Puren kieleeni etten huutaisi kivusta. Loikin äkkiä askelmat ylös ja kävelen kohti avointa ovea, josta on tulossa ulos nuori nainen talutushihna kädessään.


“Oi sinä sait sen kiinni, tuo se äkkiä sisään.”

Juoksen viimeiset askeleet asuntoon, ja irrotan otteeni kissasta heti kun kuulen oven pamahtavan kiinni takanani. Kissa tippuu jaloilleen, kuten sanonta kuuluu, ja syöksyy syvälle asuntoon piiloon minua.

“Saatanan kissa kun aina pakenemassa. Nuo puremat näyttää pahoilta. Anna kun haen tuolta lääkekaapista sidetarpeet, niin katsotaan niitä.”

Säpsähdän naisen rajua kieltä, koska hänen sievä ja hento ulkomuotonsa ei kieli moisesta luonteesta. Jään odottamaan eteiseen naisen kävellessä syvemmälle asuntoon, ja en voi olla katsomatta hänen mustien, legginsimäisten shortsien verhoamia tiukan oloisia pakaroita niiden keinuessa lantion tahdissa.

“Tule sittenkin säkin tänne, täällä on parempi valo ja pöytä jonka ääressä hoitaa haavasi!”

Riisun kenkäni ja kiedon käteni t-paitaan ettei se valuttaisi verta asunnon lattialle. Lähden astelemaan peremmälle, ja huomaan asunnon olevan aivan eri luokkaa kuin minun luukkuni.

Ikkunat ovat auki ja auringonvalo loistaa hienoista, kalliin näköisistä huonekaluista, joiden teemavärinä tuntuu olevan valkoinen. Kävelen olohuonetta vastapäätä olevaan keittiöön, jossa nainen odottaa pöydän ääressä jonkinlainen ensiapupakkaus levitettynä pöydälle.

“Anteeksi vielä Lulun puolesta, ei se mitään pahaa tarkoittanut. Kun oli vain vieras ihminen käsittelemässä ja muutenkin hyvä pakomatka kesken.”

Naurahdan ja sanon;

“Kyllä mä ymmärrän, ei tässä mitään. Enköhän mä selviä.”

“Sairaanhoitajaopiskelijana voin luvata ettet kuole, näytäs nyt kättäsi niin laitetaan se paremmaksi.”

Nostan käteni pöydälle paidan sisästä ja nainen alkaa painaa siihen vanulapun jossa on haavojen puhdistusainetta. Taas joudun puremaan hieman kieltäni ettei aineen kirvely saisi aikaan kivusta kieliviä ääniä.

“Mä oon Siru, mutta sua mä en tunnekkaan, vaikka oon tässä asunnossa jo pari vuotta asunut. Sä taidat olla muuttanut vasta, vai kuinka?”


“Joo, valmistuin vasta rakennusalalta ja sain töitä, niin päätin muuttaa omilleni. Täältä löytyi hyvä kämppä, ja oon mä jo pari viikkoa asunut, mutta töissä menee monesti myöhään eikä työpäivän jälkeen jaksa tehdä oikein mitään. Kauheat helteet ja kaveritkin paljon töissä. Niin ja mä oon muuten Eemil.”

En tiedä, miksi selittelen niin hirveästi. Asiaan voisi ehkä vaikuttaa hyvä vartaloinen, minua muutamia vuosia vanhempi blondi kaunotar, joka operoi kättäni keittiönsä pöydällä. Hänen tiukka valkoinen urheilutoppinsa korostaa hänen isohkoja rintojaan, ja näen hänen läpikuultavista nänneistä, ettei rintaliivejä ole. Omissa shortseissani alkaa jo olemaan ahdasta katsellessani Sirun muotoja ja kauniita kasvoja sekä tuntiessani hennot kädet koskettelmassa kättäni.

“Onnea valmistumisesta. Sehän on hyvä, että töitä riittää. Mutta tää käsi ois nyt valmis. Suosittelen käymään vielä sairaalassa, jos haluat saada saikkua. Sitä mä en voi sulle kirjoittaa.
Mutta voin tarjota viilentävän juoman tähän kuumaan päivään.”

Siru nousee ja kääntyy jääkaapille, jolloin hänen tissivakonsa vaihtuvat taas hänen muodokkaisiin pakaroihinsa. Hän kääntyy kuitenkin pian ja olen varma, että hän huomasi katseeni.

“Mulla ei oo mitää vahvempaa, mutta toivottavasti raavaalle miehelle kelpaa siideri.”

Otan vadelman makuisen siiderin ja tokaisen;

“Eiköhän se mene näin pahimpaan janoon, kiitos.”

Siru avaa omansa pullonavaajalla ja kävelee luokseni pöydän toiselle puolelle.

“Anna ku mä avaan sunki.”

Hän kurottautuu oikein lähelle minua, ja tihenevä hengitykseni tuntuu varmasti hänen rinnoillaan. Havahdun kun pullo aukeaa ja se kaatuu suoraan syliini.

“Oi anteeks miten mä olin noin kömpelö. Voi vittu mua nyt.”

Siru sadattelee ja kaappaa äkkiä tiskipöydältä rätin. Istun tuolissa hölmistyneenä enkä kerkeä tekemään mitään, kun Siru alkaa jo kuivata siidereitä päältäni. Hänen kätensä kuitenkin pysähtyy haaroväliini ja hän sanoo seksikkäästi hymyillen;

“Täällä on tainnut käydä joku toinen vahinko. Koulutukseni ja kokemukseni pohjalta arvioisin että sulla on kiihotuksen johdosta pakkautunut veri sun penikseen. Annas ku mä katon asiaa vähän.”

Siru tarttuu shortsieni ja saman tien myös bokserieni vyötäröön ja hölmistymisestäni huolimatta onnistun nostamaan takamustani niin, että hän saa vedettyä ne alas.

“Aivan kuten epäilinkin, täällä ollaan jo ihan toimintakunnossa. Annas ku korvaan sulle vähän noita naarmuja jotka mun kissa aiheutti.”

Näen Sirun polvistuvan eteeni ja tunnen kuinka hänen avonaisten huultensa välistä puskeva, kiihotuksen raskauttama hengitys osuu vasten herkkää kaluani. Pian huulet painautuvat sen ympärille tehden mehujään ja tikkarin syönnistä tuttua imevää liikettä. Voin samalla tuntea miten kostea ja lämmin suu ottaa kyrpääni vastaan syvälle sisäänsä. En ole runkannut päiviin, koska töiden jälkeen kiinnostus kaikkeen on ollut vähissä. Naisrintamallakin on ollut hiljaista jo monta kuukautta, joten tämä odottamaton suihinotto saa minut erittäin kovaksi. Otan varovaisen otteen Sirun blondeista hiuksista, mutta annan hänen tehdä hommansa rauhassa. Ote on enemmänki tukea hakeva, kuin ohjaava. Sirun otteet eivät nimittäin ohjaamista tarvitse. Lasken katseeni, ja kun näen Sirun sievien kasvojen tuijottavan minua suoraan silmiin, kiihottunut katse hänen omissa silmissään, en voi pidätellä enempää.

“Mä tuunhn.”

Saan henkäistyä herrasmiesmäisen varoituksen, mutta Siru ei hidasta, vaan tarttuu toisella kädellä kiinni kyrvästäni ja alkaa runkata samaa tahtia pään liikkeen kanssa. Tuntuu kuinka kyrpäni suorastaan räjähtäisi, ja tunnen miten lastini lähtee liikkeelle. Sirun ilmekkään ei värhdä hänen niellessään spermojani.

Kun tokenen, huomaan Sirun seisovan edessäni. Hän tarttuu minua niskan takaa ja vetää minut kiihkeään suudelmaan. Hän ei kuitenkaan ole niellyt kaikkea, vaan valuttaa suudelman mukana osan lastistani omaan suuhuni. Se on mielestäni todella seksikästä. Yllättäen Siru vetää
toppinsa päänsä yli, ja katselen lumoutuneena miten hänen kiinteät rintansa pompahtavat muutaman kerran päästessään pois topin alta. Saman tien laskeutuvat myös shortsit, ja stringit niiden mukana. Hän kävelee seksikkäästi peppuaan kienuttaen pöydän päähän ja ottaen pöydän reunasta tukea hän hyppää istumaan sille.

“No niin, tuus sä vähän maisteleen mua vuorostas.”

Nopeasti nosuen tuolilta ja matkalla vedän t-paidan pois päältäni.


“Uuu mitkä vatsalihakset.”

Siru sanoo kiihottuneella äänellä nähdessään minut ilman paitaa.


Polvistun pöydän päähän ja painan pääni sheivatuun, täysin sileään haaroväliin. Minua on kehuttu taidoistani kieleni kanssa, joten lähestyn hänen haaroväliään viemällä kieltäni sisäreittä pitkin sitä kohti. Kun olen saavuttamassa sen, vedän kuitenkin pääni pois ja teen saman toisella sisäreidellä. Siru tuntuu kuitenkin haluavan heti hommiin, joten hän tarraa kiinni tukastani ja painaa pääni haaroväliinsä. Tungen kieleni ulompien huulien väliin ja tunnen miten
kiiman makuinen kosteus valahtaa kielelleni. Tämä ihana maku ja tuoksu saa minut painamaan pääni omatoimisesti kiinni hänen pyhimpäänsä, ja alan pyöritellä kieltäni syvällä hänen sisällään samalla maistellen huumaavaa kosteutta. Siru voihkii pöydän reunalla ja tiukentaa otettaan hiuksistani. Vedän pääni vähän taemmas, jotta voin siirtää kieleni operoimaan klitorikselle. Alan pyöritellä kieltäni sen päällä ja samaan aikaan siirrän kaksi sormeani hänen huulilleen ja painan ne sisään. Alan liikutella sormia kiihtyvällä tahdilla hänen sisällään samalla tehden kielelläni työtä klitoriksella. Sirun voihkinta voimistuu ja hänen jalkansa alkavat täristä. Teen vielä viimeisen temppuni. Työnnän sormeni syvälle hänen sisäänsä ja etsin syvältä katosta hänen g-pistettään. Löydän sen voihkaisujen perusteella, ja alan hieroa sitä hellästi. Tunnen miten hänen koko kehonsa jännittyy ja reidet painautuvat päätäni vasten aivan kuin ne yrittäisivät murskata sen väliinsä. Saan onneksi vedettyä
kasvojani hieman taaksepäin että saan hapen kulkemaan. Siru valahtaa veltoksi ja hän laskeutuu selälleen pöydälle huohottamaan. Jalat päästävät pääni vapaaksi ja nousen seisomaan pöydän päähän katselemaan tuota upeaa kroppaa ja nautinnon luomaa onnellisuuden ilmettä hänen kasvoillaan.

“Hitto, toi oli paras orgasmi minkä mä oon ikinä kokenut, tai ainakin pitkään aikaan.”

Ennekuin kerkeän vastamaan Siru ponkaisee istumaan. Ja työntää minut tieltään.

“Ei helvetti, sun pitää lähteä, äkkiä vaatteet päälle ja ulos kipin kapin.”

Siru vaikuttaa hätääntyneeltä ja kerää vaatteeni lattialta tyrkäten ne syliini. Alan pukeutua taas hölmistyneenä tilanteen nopeasta käänteestä ja päätän kysyä.

“Mihin nyt on niin hoppu?”

“Mun poikaystävä on pian täällä. Mene nyt äkkiä!”

Hän sanoo viimeisen lauseen jo kohonneella äänellä. Syöksyn eteiseen ja vedän kengät jalkaani. Avaan oven ja astun rappukäytävään sulkien oven nopeasti perässäni, ettei kissa taas karkaisi. Kävelen sekavin tuntein portaille ja nousen ne omaan kerrokseeni. Olen avaamassa asuntoni ovea, mutta tajuan etteivät avaimet ole taskussani. Perkele, niiden täytyy olla pudonnut Sirun lattialle. Olen laskeutumassa portaita mutta kuulen hissin saapuvan kerrokseen. Hissistä astuu ulos huoliteltu ja kalliisti pukeutunut nuori mies, joka kävelee suoraa päätä Sirun ovelle. Näen miten hän kaivelee avaimia taskustaan, ja tajuan, että asiat voivat muuttua vielä todella vaikeiksi.