AJELU

Minua jännitti, en ollut vuosiin noussut pyörän kyytiin saatikka viettänyt aikaa kanssasi montaa päivää perätysten. Samalla kun vedin nahkahousuja jalkaani, kosketin itseäni kevyesti alushousujen läpi. Tunsin heti kasvavan lämmön sisälläni. Annoin tuolle tunteelle vallan ja kaaduin taaksepäin sängylle housut nilkoissani ja antauduin itselleni.
Toisella kädellä hieroin rintaani liivien läpi ja toisella hieroin kevyesti häpyhuuliani, kun tunsin kostuvani työnsin käden housuun. Hengitykseni syveni ja aloin pyöritellä kevyesti sormella klitoristani. Vikisin kaipuustasi. Tein kevyttä pyörivää liikettä puristellen samalla rintaani. Laukeamiseen ei paljoa vaadittu. Jäin makaamaan hetkeksi paikoilleni.
Puin loput vaatteet ylleni ja astelin ulos jossa odottelit jo pyöräsi kanssa. Lämpimät väreet kulkivat sisälläni kun kuuntelin pyörän matalaa murinaa ja katsoin sinua ajoasussasi. Purin ala huultani kevyesti. Ojensit minulle kypärän. Nousin kyytiin ja lähdimme ajamaan. Koko matkan pyörän tärinä nosti kiihkoani ylemmäs ja ylemmäs, olin aivan märkä kun pääsimme yöpymis paikkaamme. Meidän olisi pitänyt syödä jotain, mutta en voinut enää vastustaa sinua.
Ohjasin sinut varmoin ottein kohti pientä vuokra aittaamme. Kiusoittelin sinua koko matkan ja jo portailla riisuin omat vaatteeni, annoin sinun katsella. Sisään päästyämme riisuin sinun vaatteesi. Olin tässä vaiheessa jo niin valmis ettei esileikkiä vaadittu. Sinullakin jo seisoi.
Käännyin selin asettaen samalla käteni seinää vasten ja avasin jalkani. Ojensin kätesi jalkojeni väliin ja huokasit syvään samalla kun työnsit sormesi sisääni, tärisin.
Työntelit sormiasi sisääni, hitaasti mutta varmoin ottein. Toisella kädellä runkkasit itseäsi, laukesin kädellesi.
Taivutit hieman selkääni ja työnnyit koko varren mitalla kovasti sisääni, parahdin kovaan ääneen nautinnosta. Työnnyit muutaman kerran sisääni voimalla, jonka jälkeen hidastit tahtia samalla kun kiersit nyrkkisi hiusteni ympärille ja taivutit pääni taakse päin. Vaikeroin nautinnosta ja puristin käsillä selkä laudoitusta. Vetäisit pääni taakse ja suutelit kaulaani takaapäin samalla kun leikittelit lantiollasi. Tunsin kuinka olet aivan laukeamispisteessä.
Painoit pääni takaisin alas ja tartuit kaksin käsin lantiostani kiinni, kiihdytit tahtia. Olin lauennut jo kaksi kerta. Tahtisi vain kiihtyi ja minusta tuntui että jalkani pettäisivät hetkenä minä hyvänsä. Huokailimme samaan tahtiin ja viimein annoit mahlasi valua sisääni. Otit sykkivän kalusi ulos ja kaaduit sängylle. Minä kikatin nautinnosta ja istuin vierellesi sängylle. Jouduimme tasaamaan hengitystä hyvän aikaa ennekuin pukeuduimme ja lähdimme kohti lähellä sijaitsevaa ruokaravintolaa.
Söimme täydessä hiljaisuudessa pitkiä katseita vaihtaen. Nostin jalkani pöydän alta haaro väliisi ja hieroin sitä. Tunsin kuinka innostuit hieman. Minä sykin vielä edellisestä panemisesta. Purin huuliani etten huokailisi kiihkosta.
Ruokailun jälkeen päätimme kävellä rantaan se oli jo tyhjentynyt muista ihmisistä ja kevyt usva nousi veden päällä. Katsoin sinua syvälle silmiin ja meillä oli selvästi samat ajatukset. Laskeuduin hieman kostealle nurmikolle ja avasit housusi. Koko komeutesi hohti ilta auringossa ja huokaisin syvään.
Laskin alushousuni ja nostin hameeni helman jotta pystyisin istumaan päällesi. Ratsastin sinulla villisti, emme välittäneet mistään. Annoin tunteen viedä ja squirttasin täydellä voimalla paidalle samalla kun huusin ääneen. Ympärillä oli täysin hiljaista. Kaaduin viereesi hietikolle. Käännyit kyljelleen ja sivelit ohuen mekon läpi vatsaani ja rintojani. Olisin voinut nukahtaa siihen, mutta sanoit matalasti että meidän varmaan täytyisi siirtyä nukkuma aittaamme. Sanoin että voimani ovat aivan lopussa. Nostit minut syliisi ja suutelit lämpimästi kun lähdimme kävelemään kohti aittaa.
Vasta aamulla huomasin että alushousuni puuttuivat. Ranta oli jo täynnä ihmisiä joten annoimme niiden olla.