Haastattelu: Miss Melissa

Aikuisten yhteisö sai mahdollisuuden kysyä seksityöntekijältä mitä tahansa. Seuraavat 9 kysymystä on kerätty yhteisöltä. Tämä eksklusiivinen haastattelu on tehty yhteistyössä upean Miss Melissan kanssa.

 

1. Mikä aiheuttaa eniten huolta työssäsi?

Melissa: “Turvattomuus. On surullista etten muista kuinka useasti oon kokenut turvattomuuden tunnetta töissä. Varsinaisia väkivaltatilanteita on kouralle, joka on liikaa. Toisena seksitaudit vaikka käynkin joka toinen viikko teisteissä ja pidän hyvää huolta itsestäni.

 

2. Miten aloitit, millaisilla palveluilla?

Melissa: “Aloitin varsinaisesti 18-vuotiaana. Rekisteröidyin Ukko.fi palveluun, sekä kyselin millä sivustoilla on fiksuinta seuraa mainostaa. Olin jo valmiiksi strippari, joten monella kollegallani oli seksi-alasta paljon annettavaa tietoa ja neuvoja. Suomessa on kaksi nettisivua, joiden kautta voit etsiä maksullista seuraa. Aloitin näissä töissä heti seksin. Muuten et pärjää. Tyttöjä on satoja, anna persettä tai seuraava tulee tilalle. Raaka maailma, mutta niin rakas.”

 

3. Mitä vastaat epäasiallisille asiakkaille?

Melissa: “Viimeksi taisin sanoa itkuvituksi ja estää. Mä kunnioitan kaikkia asiakkaita siihen pisteeseen asti mihin mua kunnioitetaan myös. Turha itkeä jos ärähdän kahta kovemmin kun käyttäydyt kuin apina.

 

4. Työtuntien määrä?

Melissa: “Teen 1-2 pv viikossa. Päivät on noin 10h keskimäärin josta teen varsinaista aktia n. 5 tuntia ja toisen 5 tuntia markkinoin itseäni, odottelen ja valmistaudun.

 

5. Vaikuttaako työsi parisuhteisiin?

Melissa: “Kyllä. Oon tosi yksinäinen ja haluaisin kauheasti sitä rakkautta. Olisin valmis jopa perustamaan perheen oikean ihmisen osuessa kohdalle. Mutta työ tulee aina väistämättä tielle. Niille joille asia ei ole ongelma eivät viehätä mua syystä x tai y. Monen asian summa.

 

6. Millaisia asiakkaita käy?

Melissa: “Mä tapaan henk.koht VAIN +30 vuotiaita asiakkaita. Yksityiselämässänikin tapaan vain vanhempia miehiä joten luonnollisempaa. Sekä vanhemmilla yleensä suhteet, lapset yms. ja se on se syy, miksi suu pysyy kiinni. Voisin nähdä 20-vuotiaan lesoamassa snäpissä kuinka kävi ‘huorissa’. Asiakkaina käy kaikenlaisia. Lihavia, laihoja, karvaisia, karvattomia. Mutta korostan, että TÄYSIN normaaleita ihmisiä. Opettajia, isejä, yritysjohtajia jne.

 

7. Vaikutuksia omaan seksielämään?

Melissa: “Samana päivä en jaksa nussia 😀 mutta muuten, eipä oikeastaan.

 

8. Mielipiteesi parittajista?

Melissa: “Ihmisroskia. Mä olen ollut ihmiskaupan uhri ja voin sanoo että se oli karmeaa. Monilla on alussa hyvä ajatus takana mutta raha sokaisee. Saan turvani muutenkin kun olemalla jonkun työkalu. Menisi itse ‘kadulle’ tekemään työt, eikä riistäisi meiltä.

 

9. Ikävin puoli ammatissasi?

Melissa: “Varmaan yhteiskunnan silmissä B-luokan kansalaisena olo. Sattuu kuulla toisinaan niin rumia kommentteja ja tulla lytätyksi ihmisarvonsa kanssa.

Suuret kiitokset rohkeasta haastattelusta Melissa!